ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Από το 1984, η MACROVITA σχεδιάζει, αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει τα ομώνυμα φυσικά καλλυντικά, βασισμένα σε εκλεπτυσμένους συνδυασμούς φυτικών ελαίων ή εκχυλισμάτων, παραγώγων της μέλισσας και φυσικών βιταμινών. Τα πρώτα καλλυντικά με λάδι ελιάς που κυκλοφόρησαν το 1998, ήταν προϊόντα της MACROVITA. Από τότε, βελτιωμένα και συμπληρωμένα, διατίθενται αποκλειστικά από φαρμακεία και καταστήματα βιολογικών προϊόντων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το 2006, στοχεύοντας στην κάλυψη ειδικών αναγκών της αναπτυσσόμενης αγοράς των παραδοσιακών προϊόντων, δημιούργησε τη σειρά φυσικών καλλυντικών με λάδι ελιάς MACROVITA-OLIVE·ELIA, διατηρώντας τα γνωστά αυστηρά πρότυπα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Ο λογότυπος MACROVITA-OLIVE·ELIA

Ο λογότυπος MACROVITA συντίθεται από το αρχαιοελληνικό πρόθεμα “macro”, που επιμηκύνει το νόημα των λέξεων, και τη πασίγνωστη λατινική λέξη “vita”, που σημαίνει ζωή. Η σύνθεση των δύο συμπληρώνεται με το διάσημο ασιατικό σύμβολο “yin-yang” που εκφράζει τη σωματική και πνευματική ισορροπία.

Η MACROVITA είναι, λοιπόν, η πηγή της μακροζωίας. Ακολουθεί της σοφές διδαχές του Ελληνορωμαϊκού πολιτισμού και των πανάρχαιων πολιτισμών της Άπω Ανατολής, σε αρμονία με τη σύγχρονη επιστημονική έρευνα και τεχνολογία, αλλά και με τη σημερινή οικολογική θεώρηση του φυσικού κόσμου.

Η σύνθεση OLIVE·ELIA, αποτελείται από δύο λέξεις: Η πρώτη είναι η λατινική λέξη "olive" και η δεύτερη είναι η αντίστοιχη ονομασία της λέξης olive στα ελληνικά, "elia".

 

Φυσικά καλλυντικά με βιολογικό λάδι ελιάς

Οι ερευνητές της ανθρώπινης ιστορίας υποστηρίζουν ότι η πρώτη χρήση του λαδιού της ελιάς από τον άνθρωπο ήταν, κατά πάσα πιθανότητα, καλλυντική. Οι εκπληκτικές διατροφικές ιδιότητές του διαπιστώθηκαν πολύ αργότερα. Η συσσωρευμένη, στο πέρασμα των αιώνων, εμπειρία για τις εξαιρετικές καλλυντικές ιδιότητές του έχει μετεξελιχθεί, στην εποχή μας, σε επιστημονική πλέον γνώση.

Το λάδι της ελιάς περιέχει τανίνες γαλλικού οξέως, ιριδοειδή, φλαβονοειδή, σάκχαρα και πολυφαινόλες που έχουν έντονη αντιοξειδωτική, αντιγηραντική, μαλακτική, ενυδατική, συσφιγκτική και αντιερεθιστική επίδραση στο ανθρώπινο δέρμα. Έτσι, το λάδι της ελιάς έχει αναχθεί σε πολυδύναμο δραστικό παράγοντα για τη δημιουργία καλλυντικών προϊόντων υψηλού επιπέδου.

Η σειρά φυτικών καλλυντικών OLIVE∙ELIA της MACROVITA, συνδυάζοντας το εξαιρετικό παρθένο βιολογικό λάδι ελιάς με πολλές άλλες, ευεργετικές για το δέρμα, βιολογικές φυτικές ουσίες και βιταμίνες, προσφέρει την ιδανική φυσική περιποίηση στο πρόσωπο, στο σώμα και στα μαλλιά.

  • ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΜΕ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΕΩΣ 99%