Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

1984: Ίδρυση της εταιρείας, δημιουργία των πρώτων προϊόντων και απόφαση για προσήλωση στην ποιότητα.

1989: Δημιουργία της πρώτης αναπλαστικής σειράς με φυτικό RNA σε λιποσώματα και πρωτεΐνες σόγιας (απίστευτη πρωτοπορία για την εποχή).

1993: Δημιουργία της πρώτης αντιγηραντικής σειράς Retinol A+E με νανοσφαίρια.

1996: Αφαίρεση όλων των πρώτων υλών με ζωική προέλευση από τα προϊόντα εκτός από τα παράγωγα της μέλισσας (βασιλικός πολτός, πρόπολη, μέλι, κερί μέλισσας).

1998: Δημιουργία των πρώτων στη χώρα μας καλλυντικών με βασικό συστατικό το λάδι της ελιάς.

2002: Γενική ανανέωση προϊόντων και συσκευασιών σύμφωνα με τα αισθητικά κριτήρια περισσοτέρων λαών και τις νομοθετικές απαιτήσεις περισσοτέρων κρατών για να διευκολυνθεί η έξοδος προς την παγκόσμια αγορά.

2005: Οικολογική στροφή, χωρίς όμως υπερβολές ή εμμονές που θα μπορούσαν να μειώσουν την αποτελεσματικότητα των προϊόντων.

2006: Κυκλοφορία των πρώτων προϊόντων υπό το νέο εμπορικό σήμα MACROVITA-OLIVE·ELIA που σχεδιάζονται και παράγονται με τα ίδια αυστηρά πρότυπα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Τα νέα προϊόντα κατακτούν αμέσως την πρώτη θέση στην αγορά καλλυντικών των παραδοσιακών μαγαζιών και τη διατηρούν συνεχώς.

2010: Τα καλλυντικά MACROVITA-OLIVE·ELIA παίρνουν τη σύγχρονη, παγκόσμια ταυτότητά τους. Είναι υπερ-αποτελεσματικά φυσικά καλλυντικά με βιολογικά φυτικά έλαια ή εκχυλίσματα, εμπλουτισμένα με τις θαυμαστές καλλυντικές ιδιότητες των παραγώγων της μέλισσας και, ακόμη, με ορισμένα προϊόντα βιοτεχνολογίας, ένζυμα και συνένζυμα.

2013: Επειδή το ελληνικό οικονομικό περιβάλλον δεν ευνοεί πλέον τη βιώσιμη ανάπτυξη, η MACROVITA ενισχύει σημαντικά την παρουσία της τόσο στην τουριστική αγορά όσο και στο διεθνή ανταγωνισμό, βαδίζοντας προς το μέλλον με σταθερά και αποφασιστικά βήματα.